Eladó Családi ház, Heves

#2515803

Eladó Családi ház

21.5 millió Ft

Heves
Alapterület:
192 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
870 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

HEVESEN kiváló környezetben elhelyezkedő, 870 m2-es telken, 191,5 m2 hasznos terű, teljes mértékben alápincézett, kiváló állapotú, 1990-ben szilikátból épült, tetőtér beépítéses, CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

A földszinten 28 m2-es galériázott nappali, és egy 29 m2-es gyönyörű étkezős konyha, a tetőtérben kapott helyett a háló- és a 2 gyermekszoba, terasz, mindkét szinten fürdőszoba, földszinten fürdőkád, tetőtérben zuhanykabin. Burkolatok földszinten a konyha és az étkező valamint a fürdő járólapos, nappali laminált lapos, emeleten a fürdő és a terasz járólapos, a közlekedő és a 2 gyerekszoba laminált lapos a galériás szoba szőnyegpadlós. 4 féle fűtési mód: gáz- illetve vegyes-tüzelésű kazán, a nappaliban kandalló, mely akár az egész teret befűti, és mindkét szinten 1-1 klíma, mely fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmas, 2014 óta folyamatosan a ház felújításon esett át, melynek során 10 cm vastag hőszigetelést kapott, a külső nyílászárókat a tulajdonosok 3 rétegű üveggel ellátott új műanyag nyílászárókra cserélték, valamint a villanyvezetékek rézkábelre történő áthúzása is megtörtént, a riasztórendszer kiépítve, a családi ház teljes berendezése és a konyhai gépek külön megállapodás tárgyát képezik, az alagsorban kapott helyet a két autó beállására alkalmas garázs, valamint a kazánház, mely egyben a vegyes-tüzelésű kazánhoz fatárolóként is szolgál, az udvar kiválóan alkalmas gyermekes családok számára, játékra, kikapcsolódásra, az utca és a környék rendezett, családias hangulatú. Bevásárlási lehetőségek, piac gyalogosan 4-5 percre, Iskola, óvoda pár száz méterre található. Budapesttől 120 km-re!

Irányár: 21,5MFt

Hivatkozási szám:2515803.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!