Eladó Nyaraló, Zánka

#2516386

Eladó Nyaraló

185.25 millió Ft

Zánka
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
nincs megadva
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 078 m2
Villanyfűtés
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Balaton északi partján, Zánkán, közvetlen vízparti, örökpanorámás ingatlan eladó!
A 2078 négyzetméteres telken két hétvégi ház található, mely két család számára is ideális választás. Földnyilvántartási rendszerben két helyrajzi számon szerepelnek, belterületi, kivett hétvégi ház, udvarként. Közút felől, egy bejáraton lehet megközelíteni a téglaépítésű ingatlanokat. Teljesen körbekerített portához egy engedélyeztetett, privát, 12 négyzetméteres stég (érvényes mederbérleti szerződéssel) tartozik,mely bérleti díja 50.000 forint évente. Az egész területen nagy sebességű internet szolgáltatás került kiépítésre. Sötétedéskor a kerti fények mutatnak utat a térkővel burkolt kertben. Közművek közül a víz,villany, csatorna bekötésre került, a gáz a telken belül, a házak közelében található.
A parthoz közelebb eső, 40 négyzetméteres házra engedélyeztetett bővítési tervek készültek, gépészeti tervekkel együtt. Ebben a házban amerikai konyhás nappali, két hálószoba és fürdőszoba-wc helyiségek kerültek kialakításra. Tulajdonosa 2017-ben teljesen felújította az épületet, beleértve a villany, víz, és szennyvíz hálózatokat. A hangulatvilágítást a led lámpák szolgáltatják, míg a gyerek szobában a "csillagos égbolt" ad éjjeli fényt. Téli hidegekben - távolról is vezérelhető - elektromos fűtés garantálja a meleget, hűsölésről egy légkondicionáló gondoskodik. A nyílászárók a mai igényeknek megfelelően, műanyagok.
A nagyobb ház, két szinten nettó 120 négyzetméter. Az épület 2015-ben lett teljeskörűen felújítva. Nyílászárói eredeti állapotukban vannak. Hűvösebb időkben cserépkályha adja az "otthon" melegét. A felfrissülésről itt is légkondicionáló gondoskodik. Földszinten két hálószoba, egy fürdőszoba-wc, háztartási helyiség, közlekedő, míg az emeleten étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, nappali helyiségek kerültek kialakításra. A nappaliból egy nagyméretű erkélyre jutunk, ahonnan a csodás panorámában tudunk gyönyörködni. 
A környék biztonságos, a szomszédok életvitelszerűen élnek ezen a csodás helyen. A csend és a nyugalom
garantált. Vasútállomás (Zánka-Köveskál megálló) és a buszmegálló 1 percen belül elérhető. 
Irányár: 185,25Mft

Hivatkozási szám:2516386.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Helyiség Méret (m2)
Közlekedő 7
Szoba 13.3
Fürdőszoba + WC 5.4
Fürdőszoba + WC 3.8
Lépcsőház 3.4
Szoba 9
Amerikai konyhás nappali 15
Szoba 13.3
Háztartási helyiség 4
Étkező 6.8
Szoba 23.5
Szoba 9
Fürdőszoba + WC 4
Pince 1.8

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház